Emilie Hildebrand Nielsen

21 år, Kolding

2. pionerhold

Hvorfor valgte du at tage på højskole? Og hvorfor blev det Mayoka Højskole?

I min søgen på en grupperejse eller en gaste-plads på en båd stødte jeg på Mayoka Højskole. De udbyder den perfekte kombination af højskole, rejse og frivilligt arbejde. Man har en tryg base på Mayoka og muligheden for Home-Stay, 2 ugers Adventure tur og en masse andre ud-af-huset-ture. Der vidste jeg, at det ville være noget lige for mig. 

 

Hvad har været det mest overraskende ved at gå på højskolen?

Det er mest overraskende er, hvor tæt knyttet vi er blevet efter meget kort tid. Da vi ikke er flere end 21 elever, har man mulighed for at lære alle rigtig godt at kende. Det gælder også med personalet på Mayoka og lokalbefolkningen i Nkhata Bay. 

 

Hvad er det bedste ved Mayoka Højskole?

Det er svært at vælge det bedste, fordi det hele går op i en højere enhed. Men det må bl.a. være mødet med de lokale, undervisningen, vores Home-Stay i Usisya og Adventure-turen. Mayoka er placeret lige ned til den skønne Malawi sø, som der også næsten dagligt bliver badet i. Maden på Mayoka må jeg endelig ikke glemme at nævne. 

 

Hvordan vil du beskrive fællesskabet på højskolen?

Fællesskabet på Mayoka er inkluderende og giver en følelse af, at vi alle har et fælles bankende hjerte. Hjertet banker for hinanden, personalet, lokalbefolkningen og Malawi søen. 

 

Hvad tager du med dig fra Mayoka Højskole?

Jeg tager en masse inspiration og nye vinkler med fra undervisningen, men også fra de andre pionerer. Jeg har en masse ny viden med mig og en ny kærlighed til Malawi, fordi landet byder på en masse forskelligt og har mange gode sider.

Previous
Previous

Thomas Mouritzen

Next
Next

Jens Grooss Aaser